Höstens modemåste!

Det har nog inte gått någon förbi att ponchon är här igen för att, förhoppningsvis, stanna ett bra tag! Ett underbart plagg, tycker vi! En solig höstdag som denna fungerar den utmärkt som ytterplagg, en kyligare dag som ett skönt innerplagg. Man kan bära den på en mängd olika sätt. Med ett bälte, som en sjal, med snibbarna på sidan eller fram…
Mathlau.dk har en ljuvlig poncho i kashmir/ullmix. Precis lagom tjock och med en klassisk kabelstickning.
Andra trevliga ponchos i stickat lin (superlyxig till rätt pris) har Unik Design by Helle G. Där finns ponchos i olika modeller och färger. De kan man också hitta i vår webshop, butikinspirera.se.
Polyvore har också en urhäftig poncho, som sticker ut lite!

Material då? Ska det vara syntet eller naturmaterial?! Hos oss är vi väldigt anti just syntet, det finns säkert de som inte håller med 😉 Har själv alltid varit lite rädd för ull, det kliar ju! men har nu lärt mig att det är skillnad på ull och ull och framför allt på ull uppblandat med syntet…
Merinoull, lammull och kashmir (som kommer från getter) är inte alls så sticksigt. Och visste ni att när ull blir varm mot huden slutar det klia (om det är en bra ull)!
Nu bär jag nästan bara plagg i olika naturmaterial och nu när kylan kommer känns ullen närmare till hands. Man varken fryser eller blir svettig i den!

Så; Satsa på en poncho i ullmaterial denna höst!
Trevlig fredag!
Lotta
cashmere-poncho-mockabrun-810609_CAT_M_260613_160919 ci-dayToNightPoncho IMG_0174_1024x1024

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s