Inspiration i Göteborg

Ibland behöver man komma iväg en sväng för att verkligen kunna koppla av. Förra helgen pekade näsan sydväst mot Göteborg för god mat, shopping och en härlig hotellnatt. Sov på det trevliga, lite svulstiga Hotell Pigalle i centrala Göteborg.  Ljuvliga sängar och stora rum. Helt klart värt att besöka!  Kolla in detaljerna i sovrummet med foton, för att inte tala om mässingsdetaljerna i badrummet. Tankarna förs till tidigt 1900-tal och det genomsyrar hela hotellet. 

Restaurangen på vindsplan håller ett ekologiskt och närproducerat tänk. Personalen är engagerad men vill kanske lite för mycket. Frukosten är det som får högsta betyg av undertecknad!

    
Har nu också fått erfara att ett besök i Göteborg nästintill vore bortkastat om man inte tar en fördrink på Hotell & Restaurang Dorsia … När man kliver innanför den diskreta entren möts man inte av en vanlig reception. Nej, istället stannar man lite tveksamt och funderar på om man verkligen kommit rätt?   

  
Varje möbel, tak och textil är Tricia Guild. Varje detalj genomtänkt och placerad på rätt plats. Här gäller inte Less is More, nej More is More, utan tvekan. Missa inte att sitta ner en stund och sätta ditt personliga avtryck i gästboken.  

    
   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s